Vrijwilligers

De Bindkrachtcup draait voor een groot deel op de inzet van vrijwilligers. Alle vrijwilligers bedankt! Vind jij het ook leuk om vrijwilliger te worden? Op de website vind je een formulier om je aan te melden. Wie weet zien we jou binnenkort op onze events!

Cliff

Op- en afbouwploeg

Even voorstellen

Mijn naam is Cliff. Ik ben sinds 2020 actief bij de Bindkrachtcup als vrijwilliger. Tijdens de evenementen help ik met alle klusjes die er te doen zijn. Het leukste vind ik het opbouwen en afbreken met alle jongens.

Monique

Gastvrouw

Even voorstellen

Tijdens de Bindkrachtcup sta ik bij het ontvangst. Ik zorg ervoor dat alle teams fijn worden ontvangen en overhandig ze de speelschema’s, het reglement en overige informatie. Ik vind het super gezellig om met iedereen een babbeltje te maken.

Bram

Technische dienst

Even voorstellen

Mijn naam is Bram. Ik ben sinds de eerste editie actief bij de Bindkrachtcup als vrijwilliger. Ik heb altijd al interesse gehad in computer techniek zoals licht en geluid. Tijdens de Bindkrachtcup kan ik hier veel mee bezig zijn en ben ik uiteraard te vinden bij de computer techniek.

Jeroen

Toernooicommissie

Even voorstellen

Ik ben Jeroen en ben betrokken bij de Bindkrachtcup. Ik ben verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van het toernooi. Hierbij houd ik de scores bij en zie ik toe dat het toernooi eerlijk verloopt.

Jeroen

Technische dienst

Even voorstellen

Mijn naam is Jeroen. Tijdens de Bindkrachtcup houdt ik me bezig met de techniek. Als elektricien van beroep ben ik dagelijks bezig met techniek. Vind het mooi om op deze manier een steentje bij te dragen aan de Bindkrachtcup.

Pascal

Scheidrechters Commissie

Even voorstellen

Hoi ik ben Pascal. In het verleden ben ik actief geweest bij diverse verenigingen en ben ik al geruime tijd actief als scheidsrechter bij de KNVB. In de zaal fluit ik wedstrijden in de landelijke eerste divisie.

Yusuf Mahamed

Kraijcek scholarschipper

Even voorstellen

Vanuit mijn rol als Scholarschipper, help ik Mo bij zijn wekelijkse basketbalactiviteit in Dukenburg.

Zo heet ik de gasten welkom, houd ik de scores bij en zorg ik ervoor dat de jongeren de ruimtes netjes achterlaten.

Amir Amasaoud

Kraijcek scholarship

Even voorstellen

Ik ben al sinds 2020 betrokken bij de Kraijcek Foundation.
Ik volg zelf de Social Work opleiding, en vond dit wel bij mijn studie passen. Om die reden had ik me aangemeld hiervoor.

Ik heb bij het eerste basketbal toernooi de gasten verwelkomt, een team gecoacht en tussendoor overgenomen van de host omdat hij weg moest.

Sem

?

Even voorstellen

Hoi ik ben Sem. Ik help bij het organiseren van activiteiten en ben ook aanwezig voor extra hulp. Daarbuiten zit ik nog op school en ben ik meestal ook aanwezig bij de activiteiten voor de jongeren, en help graag mee.

Vrijwililger 4

?

Even voorstellen

Hier komt nog tekst voor

Meld je aan als vrijwilliger

De organisatie van de Bindkrachtcup wordt voor een groot deel gedaan door vrijwilligers. Wil jij een steentje bijdragen aan de evenementen van de Bindkrachtcup? Meld je dan snel aan via onderstaande link!