Informatie zaalvoetbal kersttoernooi

Vijf dagen lang een zaalvoetbalspektakel van de bovenste plank

De Bindkrachtcup is een Nijmeegse zaalvoetbalbeleving, elk jaar in de laatste week van het jaar. Een leuke afsluiting voor jong & oud! Doe mee aan dit fantastische veelzijdige programma. Of je kan natuurlijk ook alleen komen kijken!

Voetbalverenigingen uit Nijmegen en omgeving nemen het de eerste 4 dagen tegen elkaar op. Op 31 december gaan de jongerenwerkers van Bindkracht10 de sportieve strijd met elkaar aan én strijden de verschillende wijken om de Cup. Houdt de website in de gaten voor de ontwikkelingen. Wil je meedoen? Schrijf je op tijd in!

Meer dan voetbal

Het draait 27 t/m 31 december niet alleen om voetbal, maar ook om ontmoeting en gezelligheid.  Neem je ouders, je buurman, oma of zelfs je hele familie mee. Vijf dagen lang komen we met z’n allen samen om mooie herinneringen te maken. Wie gaat er dit jaar naar huis met de Bindkrachtcup en mag volgend jaar zijn titel verdedigen… Jij bent er toch ook bij?    

Inschrijven

Inschrijven voor de Bindkrachtcup kan via deze website. Voor het inschrijven van de teams zijn voor- en achternaam, geboortedatum en KNVB-lidmaatschap nummer nodig. Zorg dat je inschrijving uiterlijk zondag 12 december bij ons binnen is.

Wordt er met rugnummers gespeeld? Dan ook graag de rugnummers vermelden.

De teams die zich inschrijven worden verdeeld over verschillende poules. De nummers 1 en 2 van iedere speeldag (iedere poule) nemen het donderdag 30 december tegen elkaar op tijdens de finales. De tijden voor de verschillende categorieën vind je hier op de website. Aanmelden doe je vanuit je voetbalvereniging en kan via deze website. Zorg ervoor dat je minimaal 8 spelers hebt en maximaal 12. Laat de begeleider de aanmelding in orde maken.

Niet genoeg spelers? Let op: spelers kunnen teams combineren. Het is belangrijk dat de spelers die zich inschrijven binnen de leeftijdscategorie vallen en voor dezelfde voetbalvereniging uitkomen. Bekijk het reglement voor alle regels.

Zorg dat je inschrijving uiterlijk zondag 10 december bij ons binnen is.