Schooltoppers

Teams die meedoen moeten tenminste twee keer een bijdrage leveren op school. Dit doen ze voor speelronde 3 (13 januari) en voor speelronde 6 (26 mei). Hieronder vind je verschillende voorbeelden van schooltoppers. Je kunt hieruit één van kiezen of zelf een idee voorstellen. Voor iedere bijdrage kun je bonuspunten scoren. Geen bijdrage gedaan? Dan ook geen bonuspunten. Van iedere bijdrage komt een kort verslag met foto’s.

Schooltopper 1, SCHOON & GEZELLIG:

Het ondersteunen van de conciërge bij het opruimen of opknappen van het schoolgebouw. De bijdrage duurt minimaal 2 uur en er wordt een verslag ingeleverd met sfeerfoto’s.

aantal punten: 3

Schooltopper 2, PARTY:

Jullie helpen bij de organisatie van jullie schoolfeest. Denk aan het welkom heten van leerlingen, bardiensten, beveiliging het rondbrengen van hapjes of het helpen met opbouwen en afbreken. De bijdrage duurt minimaal 2 uur en er wordt een verslag ingeleverd met sfeerfoto’s.

aantal punten: 4

Schooltopper 3, LIEFDE VOOR MIJN SCHOOL:

Het ondersteunen van de docenten en mentoren bij de opendag op jullie school. Vertel jullie unieke ervaring of help een handje mee met de organisatie. De bijdrage duurt minimaal 4 uur en er wordt een verslag ingeleverd met sfeerfoto’s.

aantal punten: 5

Schooltopper 4, WHUTTTT:

Je presenteert een relevant thema die speelt op jullie school. Bijvoorbeeld de risico’s van puffbars, de effecten van een ongezonde leefstijl etc. Je bereid dit voor met de docent of mentor van de klas waar je de presentatie wilt geven. De presentatie wordt minimaal verzorgd aan twee klassen. De bijdrage duurt minimaal 4 uur en er wordt een verslag ingeleverd met sfeerfoto’s.

aantal punten: 5

Schooltopper 5, SLIMMERIKKEN:

Je verzint je eigen schooltoppers activiteit. Deze moet vooraf worden goedgekeurd door de organisatie. Wat zijn de voorwaarde voor een eigen schooltopper idee? Je activiteit duurt minimaal 2 uur en is gelinkt aan de school. Zodra het idee is goedgekeurd kunnen jullie aan de slag. Na de hand leveren jullie een verslag in met sfeerfoto’s. Makkie toch?

Voor een eigen schooltopper idee ontvang je het maximaal aantal punten.

Aantal punten: 5

De verslagen met sfeerfoto’s kunnen worden gemaild aan: schooltoppers@bindkrachtcup.nl tevens kunnen hier eigen schooltopper ideeën worden ingediend. Je ontvangt altijd een reactie vanuit de organisatie.